15. juni 2012

Hjææææælp

Jeg har problemer og håber, at nogen kan hjælpe mig.
Når jeg tilmelder mig som fast læser på andre haveblogs, bliver mit profilbillede (som er indsat i profilen uden problemer) ikke vist. I stedet ses en hvid cirkel med en vandret streg i på en sort baggrund. Kan nogen fortælle mig, hvad der går galt - please?

8 kommentarer:

 1. Desværre ikke. Men det skabte da nysgerrighed, og jeg er glad for at have fundet din blog.
  Håber du får hjælp til problemet.

  Kh. Marianne med
  Den helbredende have

  Ps. Og hvis du også fjerner kommentarblokaden (de sære bogstaver) så får du flere kommentarer. Jeg opgiver tit på vejen af småirritation eller træthed)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marianne.
   Velkommen hertil - og tak for din kommentar. Jeg kan godt finde 3 ting, som jeg er bedre til end IT, og det driller lidt her på bloggen. Jeg er glad for din bemærkning om kommentarblokaden. Anede ikke, at den eksisterede. Den skulle nu være fjernet - tror jeg. Gider du måske at checke ved lejlighed?
   Mange hilsener
   Christel

   Slet
 2. Hej Christel - det var dog et mystisk problem.
  Har desværre aldrig været ud for det, så kan ikke hjælpe...
  Men nu fandt jeg da også vej til din blog!

  God aften :-)

  SvarSlet
 3. PS. ja - din kommentarblokade er væk :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lone.
   Velkommen til. Tak for din kommentar og dit PS - så er der da noget, der lykkes. Utroligt, så glad man bliver, når en ny læser melder sig. Og samtidig bliver man gjort bekendt med nye, spændende haveblogs. Jeg skal da ind på din blog igen senere, når jeg har mere tid, og læse mere :o)
   Ha' en god søndag.
   Christel

   Slet
 4. Hej Christel
  Ja det nydelige billeder af dig, ville da være bedre at se på end det der underlige skilt. Jeg troede du ikke ville ses, det er der mange, som ikke vil.
  Hilsen
  Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo, jeg vil da gerne ses. Jeg synes også, at "skiltet" ser underligt ud. Men skal man vende det negative til noget positivt, så skaber det da opmærksomhed :o)
   God søndag.
   Hilsen Christel

   Slet
  2. PS: Kan se, at det nu er blevet til en trekant - mystisk!

   Slet